Kuljetusten asiantuntija

Tampereen Autokuljetus Oy on kuljetusten ja niihin liittyvien palvelujen tilauskeskus eli KTK. Lähes 400 erilaisen ammattiauton kyydissä kulkee kuljetus kuin kuljetus. Mittarissa on jo seitsemän vuosikymmenen kokemus kaikenlaisista kuljetuksista.

Laatua liikenteessä

Laatujärjestelmämme on standardin ISO 9001:2008 mukainen ja se on sertifioitu ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. Sertifikaatin toimiala on “Tiekuljetusten suunnittelu, myynti ja toteuttaminen, maa-ainesten jalostus ja myynti sekä maarakennusurakointi ja polttoaineiden myynti”. Järjestelmän sertifioinnista huolehtii Bureau Veritas Certification.

Kaluston lisäksi myös kuljettajien ohjeistus ja toimitusten dokumentointi ovat kunnossa. Lisäksi valvomme, että tilaajavastuulain edellyttämät asiat sekä hygieniapassit, vaarallisten aineiden ajoluvat ja työturvallisuusasiat ovat ajan tasalla.

Toimimme myös ympäristöä kunnioittaen. Käytössämme on ympäristöä vähemmän kuormittava, nykyaikainen kalusto, sijaintimme on logistisesti tehokas ja toimitamme mm. ympäristöystävällisiä Neste-polttoaineita ja vähärikkistä lämmitysöljyä.

Pitkä historia Pirkanmaalla

Tampereen Autokuljetus on toiminut näkyvästi Pirkanmaalla jo lähes 70 vuotta. KTK-toiminta järjestyi Tampereella osuuskunnaksi 1948. Autoja oli silloin 22 kappaletta. Kun Tampereen Autokuljetus Oy perustettiin 1955, autoja oli jo 220, nykyään lähes 400.