Nosturiautot, vaihtolavat ja jätelavat

Soita ja tilaa (03) 38 38 200 tai pyydä tarjous nostureista ja nostopalveluista tai vaihto- ja jätelavoista.

Nostopalvelut

Nosturiautomme palvelevat asiakkaitamme vaikkapa työmaakoppien tai rakennuselementtien, kattotuolien ja muiden rakennustarpeiden siirroissa, nostoissa ja asennuksissa monenlaisilla rakennustyömailla.

Nosturikuorma-autokalustossamme on 2-, 3-, 4- ja jopa 5-akselisia kuorma-autoja sekä ajoneuvoyhdistelmiä. Ajoneuvoissa on sekä kuormaus- että asennuskäyttöön tarkoitettuja nostureita, joiden ulottuvuudet ovat 5–34,5 metriä. Maksiminostokykymme on noin 600 kiloa 34,5 metrin päästä tai 3 400 kg/19,5 m. Kalustostamme löytyy myös henkilönostokoreja ja nostureita, jotka on varustettu kouralla.

Vaihtolavapalvelut

Toimitamme jätelavoja esimerkiksi roskien ja romujen poisvientiin ja pihatalkoisiin puutarhajätettä ja risuja varten. Vaihtolavat valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Valittavana on useita kokovaihtoehtoja eri pituuksilla ja laitakorkeuksilla.

Jätelajit kannattaa pitää erillään, näin voi säästää jätemaksussa. Jätemaksun laskuttaa jätteen vastaanottaja erikseen. Jätteiden voimassaolevat vastaanottotaksat voi tarkistaa jätteen vastaanottajien www-sivuilta. Jätelain mukaan vaarallisen jätteen, sako- ja umpikaivolietteen, rakennus- ja purkujätteen, hiekka- ja rasvakaivolietteiden sekä pilaantuneen maa-aineksen kuljetuksissa pitää olla mukana ns. siirtoasiakirja.