Myyntineuvottelijamme esittäytyy

Moro!

Olen Jaakko Kaunisto ja aloitin työt Tampereen Autokuljetus Oy:ssä kappaletavarapuolen myyntineuvottelijana viime toukokuussa. Olen työskennellyt myynnin parissa jo muutaman vuoden, mutta kuljetusala on uutta ja ihmeellistä. Työni painopiste KTK:lla on uusasiakashankinta. Kontaktoin uusia ja vanhoja asiakkaita ja tarjoan kuljetuspalveluita heidän kuljetustarpeidensa mukaisesti.

Olen 27-vuotias kaupunkilaistunut maalaispoika Vimpelistä. Muutin Tampereelle armeijan jälkeen kesällä 2010 ja koulutukseltani olen ylioppilas ja merkonomi.

Työn ulkopuolella harrastan koripallon tuomarointia ja pelaan myös itse. Tuomaroin Suomen Korisliigaa tällä hetkellä kuudetta kautta. Koska olen Vimpelistä kotoisin, harrastan luonnollisesti myös pesäpalloa, mutta nykyään vain harrastesarjatasolla.

Kun kuljetustarpeita ilmenee, ole yhteydessä sähköpostilla jaakko.kaunisto[a]tampereenktk.fi tai puhelimitse 0400-233304. Suunnitellaan yhteistyössä tarpeitanne vastaavia kuljetuspalveluja!